Gastouderopvang Milly is kleinschalige kinderopvang in eigen huis.

Wat ik belangrijk vind in de opvang :
- Rust, reinheid en regelmaat.
- Stimuleren van alle vaardigheden.
- Opvang in eigen huis.
- Buiten bezig zijn en ontdekken.
- Kinderen zich vooral thuis laten voelen.

 

Met de Gastouder app hou ik alle gegevens bij en zet ik er leuke foto ‘s in. De ouders houden bij wat hun wensen zijn en ik kan er inschrijven wat er gebeurd is op de dag. 

Ik sta voor kleinschalige opvang waar kinderen met elkaar kunnen spelen en ontwikkelen op een speelse en ontspannen manier. 

Ik werk samen met gastouderbureau Bambini. Op het moment dat ik uw kind ga opvangen, sluit u met mij en het gastouderbureau een overeenkomst af. De financiële afhandeling van de opvang loopt via het gastouderbureau. Op de site van Bambini (www.gastouderbureaubambini.nl ) kunt u informatie vinden over de tarieven van kinderopvang. 

Een voordeel van gastouderopvang is dat u uw kind altijd kunt brengen. U betaald bij mij het daadwerkelijk aantal afgenomen uren en bent u niet verplicht een minimaal aantal uren af te nemen. Verder is de sfeer huiselijk en gezellig. Uw kind heeft altijd een vast gezicht en geen wisselende leiding.

De samenwerking met gastouderbureau biedt als voordelen dat zij toezien op de kwaliteit van de opvang en de veiligheidseisen van de woning. Er is een nauw contact tussen u en het gastouderbureau en zij denken met ons mee in geval van problemen. Zij bieden regelmatig cursussen en workshops aan die ik als gastouder mag volgen, wat de kwaliteit van de opvang bevordert. 

Ik voldoe aan alle wettelijke eisen om professioneel gastouder te mogen zijn en sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit geeft u ook recht om kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst.